Veelzijdige afdalingen – korte wachttijden

Hartelijk welkom in het hoogst gelegen wintersportgebied van het Sauerland!
Hoog betekent sneeuwzeker, niet alleen omdat vrouw Holle ijverig haar kussens uitschud. Sterke systemen voor kunstmatige sneeuw zorgen voor voldoende sneeuw op de zeven pistes. Door het elektronische kaartensysteem zijn alle liften contactloos begaanbaar.

De afdalingen aan de voet van de Kahle Asten zijn zo veelzijdig, dit vindt u in geen enkel ander skigebied. De 17 optimaal geprepareerde pistes vormen een dagvullend programma voor beginners en gevorderden, voor racers, carvers, wintersporters van iedere passie.

Voor kids en kenners

In het kinderland van de skischool leren hellingdwergen snel en met veel plezier veilig de bochten nemen. Naar boven gaat het met de nieuwe transportband. Op kenners wacht het enige echte FIS-circuit van de regio. De Westfallenhelling is bekend en is zelfs een uitdaging voor getrainde skiërs.

Alles in de direkte omgeving

Uit het bed direkt op de latten in het kuuroord Altastenberg. De pistes zijn direkt voor de deur en kunnen zelfs met skischoenen goed bereikt worden. Gratis parkeerplaatsen bevinden zich direkt bij het skigebied. Eveneens in de direkte omgeving bevinden zich onze gezellige, komfortabele accomodaties in alle categorien.

Langlauf, sneeuwschoenwandelen en Après Ski

Voor langlauf zijn er meer dan honderd kilometer goed geprepareerde sporen. Voor wandelaars is een toer met of zonder sneeuwschoenen door het sprookjesachtige winterlandschap een genot. Na een veelbewogen winterdag komt men bij elkaar voor de Après Ski in voortreffelijke Hütten of in een van de stemmingsvolle Après Ski-Rondells. Natuurlijk ook bij het skiën op de verlichte pistes!