Comfortabel, goed onderhouden en zeer sneeuwzeker

Met 30 afdalingen is de skicaroussel het grootste skigebied van de WintersportArena Sauerland. Snowboarders, beginners in de wintersport en ouders met kinderen zullen die neuwe zetelliften, die de wintersporters snel en veilig naar boven brengt, zeker weten te waarderen. Voor de besneeuwingsinstallatie en het onderhud van de pistes zet de skicarrousel de modernste techniek in. Voor sneeuwzekere, optimaal geprepareerde pistes.

Groot sneeuwplezier voor de kleintjes

Sprookjesachtig beleven kinderen de winterdagen in de skicaroussel. Over het complete geieid Am Heerloh is een bont kinderland. Ook op de Remmeswiese wachten bonte figuren, doelen en een „vliegend tapijt“. Bovendien zorgen twee rodelafdalingen met rodellift voor veel plezier ook voor kleine sneeuwhazen.

Groot feest op 15 verlichte pistes

In de skicaroussel Winterberg vindt u het grootste aanbod van verlichte pistes in de omgeving. Woensdags, vrijdags en zaterdags is daar Skigaudi tot in de late avonduren. Heel veel après-ski-aanbiedingen en hüttenavonden maken het uitstapje tot een belevenis.

Snowboarders en freeskiërs

In het Funpark van de skicaroussel Winterbergse zijn verschillende moeilijkheidsgraden voor ieder niveau zodat geen vraag meer open blijft. Natuurlijk kunnen snowboarders ook eenvoudig carven of cruisen. Er zijn veel runs, die u op één dag nauwelijks allemaal kunt testen.