Zeven krachtige liften evenals een contactloos elektronisch ticketsysteem garanderen freie Fahrt zonder rijen, zelfs in de weekenden.

 

Het meest veelzijdige skigebied van de Wintersport-Arena

Op een zonnig plateau hoog boven Züschen ligt de Snow World Züschen. Een geheime tip voor families en iedereen die graag de ruimte heeft op de pistes. Zeven sterke liften evenals een contactloos elektronisch ticketsysteem garanderen een vrije afdaling zonder lange rijen, zelfs in de weekenden.

De pistes zijn breed en top onderhouden. Voor de nodige sneeuwzekerheid zorgt een automatische sneeuwinstallatie. De gratis parkeerplaatsen liggen direct bij de pistes. Na non-stop ritten kunt u weer op krachten komen in de gezellige hutten of u ontmoet elkaar voor de Après Ski in de Schirmbar.

Skiplezier voor iedereen

Terwijl mama en papa op de brede pistes skiën of met plezier de 1450 meter lange panorama-afdaling van de 815 Meter hoge Ziegenhelle omlaag suizen, boarden die kinderen via Kicker, Tables, Spaßwellen of een oude Karosse op de piste. Of ze leren in “Theos Kinderland”, van de DSV Skischool Züschen, eenvoudig en speels de eerste bochten. Het kinderland is uitgebreid en beschikt nu over een transportband.

Gib Gummi….

……heet het in de Snow-Tubing-Baan van de Snow World. Zittend of liggend glijden waaghalzen op reusachtige rubberen banden de speciaal aangelegde baan naar beneden. Eenmalig in het Sauerland evenals de vierpersoons-rodellift  die rodelaars en snowtubers weer naar boven op de berg brengt.

Non-stop skiën zonder Limit

Nieuw vanaf 2012 is het non-stop-skiën op donderdag en zaterdag. Zonder onderbreking zijn de liften in bedrijf van 09.00 tot 21.30 uur. Dat betekent gas geven tot de kanten gloeien!

Aantrekkelijke service en aanbiedingen

Wie geen eigen ski-uitrusting heeft, kan goed materiaal huren bij de goed gesorteerde skiverhuur direct aan de pist. Ook voor het Langlaufen, want vrienden van de Nordic Wintersport starten direct vanaf de parkeerplaats op de tot 25 km panorama hoogte loipe. De Loipen worden voor classic en skating geprepareerd. Nieuw is een winterwandelweg in het skigebied. Families verheugen zich bovendien over het gunstige familiedagkaart voor € 58,- schoolgroepen over individuele all-inclusive  pakketten, die op aanvraag samengesteld worden.